Aku ketahuan… hahahah.

Salamálaik… gedebush, aku ketahuan. Baru kini blog JetKertas ni dah terketahuan umum. Bukan nak berahsia sangat sebenarny,,, suka je kalau ramai yang baca tulisan2 ringkas yang ada di sini tapi sudah mencuba banyak cara perkenalkan blog ni tapi xde jugak yang like. Hehhehe, so redha jer la kan. Dah paste url blog ni kat fb an bnyak gak la tmpat2 yg spatutnya.😦

Kepada kawan2 yang baru tahu akan kewujudan blog yang x seberapa ni jangan kecik ati ye, dipersilakan masuk dan like2 la selalu. singgah la selalu, baca2 apa yang patut, kalau apa2 yang saya rasa tu betul, mintalah jasa baik tuan2 komen dan bagi pandangan dan jika ia sebaliknya maka dimohon juga untuk menegur saya terutamanya hal2 berkait hukum agama. Namun seboleh2nya saya mengelak dari menyebut hal2 berkait hukum agama secara mendalam, dibimbangi tersalah wacana.

Jadi itulah ceritanya, wallahua’lam. 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s