Going to Bandung, :)

Bismillahirrahmanirrahim, assalamualaikum semua… Selamat tahun baru 2012 diucapkan kepada semua, apa plan anda untuk tahun ni? semestinya sudah siapkan senarai apa yang akan dibuat tahun ni kan. Untuk vacation aku tahun ni plan nak gi Bandung, Indonesia.. sebab ramai yang cakap best, kalau jakarta katanya macet banget, hehehhe. Tak sabar sebenarnya nak tunggu bulan May nnti untuk berangkat ke Bandung, biase la kan sebab tiket dh book awal2 tahun lpas. Harap2 semua bejalan lancar & okay2 je nanti. Kalau last year dh gi Kota Kinabalu, percutian dlam negara / domestik, kali ni nak cuba pcutian luar negara lak la walaupun bnyak lagi tempat kat malaysia ni aku x ziarah, pospone dulu lah ye.

Kami semua 3 org & mungkin akan betambah sorang lagi, jadi 4 la. Kepada pembaca yang pernah ke Bandung atau orang Bandung, anda dialukan untuk meninggalkan komen berupa perkongsian pengalaman atau pengetahuan mengenai Bandung… InsyaAllah berguna kepada kami. Terima kasih.

2 thoughts on “Going to Bandung, :)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s